İzmir'de korkunç kaza! Mustafa Eryiğit feci şekilde can verdi

İzmir'de korkunç kaza! Mustafa Eryiğit feci şekilde can verdi

Kemalpaşa-İzmir kara yolu Pınarbaşı kavşağı yol ayrımında çekicinin çarptığı motosiklet sürücüsü Mustafa Eryiğit yola savruldu. Çok sayıda aracın üzerinden geçtiği Eryiğit olay yerinde feci şekilde can verdi

İzmir’in Bornova ilçesinde, çekicinin çarpması sonucu yola savrulduğu ileri sürülen motosiklet sürücüsü Mustafa Eryiğit'in üzerinden kazayı görmeyen çok sayıda araç geçti. 2 çocuk babasu motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Çekici çarptı yola savruldu

Kaza, dün akşam saatlerinde Kemalpaşa-İzmir kara yolu Pınarbaşı kavşağı yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Eryiğit (46) idaresindeki motosiklete, plakası ve henüz sürücüsü belirlenemeyen çekici çarptı.

Çok sayıda araç üstünden geçti

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Eryiğit yola savrulurken, kazayı görmeyen çok sayıda araç ise Eryiğit’in üzerinden geçti. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekiplerince Mustafa Eryiğit’in yaşamını yitirdiği tespit edilirken, kara yolu kaza nedeniyle bir süreliğine trafik akışına kapatıldı.

Mustafa Eryiğit evli ve 2 çocuk babasıydı

Öte yandan, savcının incelemesinin ardından Eryiğit’in cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerince ise motosiklete çarpan çekici ve diğer araçları belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtilirken, Eryiğit’in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

fev.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.