İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı

İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı

Türkiye ayakkabı ve çanta üretiminin önde gelen firmaları ile yerli ve yabancı ziyaretçileri buluşturacak fuar, 19-22 Ekim'de gerçekleştirilecek

İZMİR (AA) - Bu yıl 40'ıncısı düzenlenecek İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 19 Ekim'de kapılarını ziyaretçilere açacak.

İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye ayakkabı ve çanta üretiminin önde gelen firmaları ile yerli ve yabancı ziyaretçileri buluşturacak 40. Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 19-22 Ekim'de Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

İZFAŞ, geçen fuarda olduğu gibi bu yıl da uluslararası boyutuna çok daha fazla önem verilen fuarda, katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırmak amacıyla yurt dışı sektör fuarlarında tanıtım çalışmaları yapıyor. Uluslararası tanıtım çalışmaları kapsamında Avustralya, Yeni Zelanda, Finlandiya, Tayland, İran, Makedonya, Sırbistan, Kosova, Yunanistan, Azerbaycan, Orta Doğu-Güney Afrika ve Ukrayna’da sektör temsilcileriyle görüşmeler devam ediyor.

Yeni iş bağlantıları kurma imkanı yaratan fuar, üreticiler ile profesyonel satın alıcıları birebir görüşmelerde buluşturacak.

Profesyonel ziyaretçiye açık olacak fuarda, erkek ayakkabısından çantaya, gelinlik ayakkabılarından aksesuarlara, çocuk ayakkabılarından kadın ayakkabılarına pek çok ürün grubu sergilenecek.

Fuar, Ekonomi Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) desteğiyle düzenlenecek.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :