İzmir açıklarında korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi! AFAD ve Kandilli son depremler

İzmir açıklarında korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi! AFAD ve Kandilli son depremler

AFAD son deprem verilerine göre İzmir'in Foça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 14,5 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, İzmir ve çevre illerden de hissedildi

AFAD son deprem verilerine göre saat 21.22'de Ege Denizi'nde İzmir'in Foça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgilere göre, Ege Denizi'nde Foça'ya 4.87 kilometre uzaklıkta saat 21.22'de yerin 14.5 kilometre derinliğinde 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından ülkenin birinci gündemi olan deprem nedeniyle, birinci derecede deprem bölgesi olarak gösterilen İzmir'de korku içinde yaşayan halk, 4,1 büyülüğündeki depremde sokağa fırladı.

İzmir ve çevre ilçelerden de hissedilen depremde, Foça ilçesinde bulunan vatandaşlar panikle sokağa çıktı. Kentten henüz bir olumsuzluk bildirilmedi.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ:

afaddepremler.jpg

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

kandilli.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.