İzciler, tarihi camileri temizledi

İzciler, tarihi camileri temizledi

KONYA (AA) - Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, "İzci Yararlıdır Haftası" kapsamında Konya'daki tarihi camileri temizledi.Kulüpteki 150 kız...

KONYA (AA) - Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, "İzci Yararlıdır Haftası" kapsamında Konya'daki tarihi camileri temizledi.

Kulüpteki 150 kız ve erkek öğrenci, etkinlik kapsamında İplikçi, Şerafettin, Çiçekçiler, Birlik camileri ile Sitte-i Banu Mescidini temizledi.

İzci Lideri Murat Sevinç, yaptığı açıklamada, "İzci topluma hizmet eder düsturuyla hareket eden izcilerimiz, İzci Yararlıdır Haftasında camiyi, tarihimizi, milli ve manevi değerlerimizi, sevgiyi ve saygıyı, paylaşmayı ve yardımlaşmayı aynı zamanda çevreye karşı duyarlı olmayı öğrenme fırsatı buluyor." diye konuştu.

Haftayı her yıl değişik etkinliklerle kutlamaya devam edeceklerini dile getiren Sevinç, izcilerinin bu faaliyetlerde yer alarak topluma örnek birey olarak yetiştiği söyledi.

Sevinç, izcilerin yaptıkları etkinlikten memnun kaldığını belirterek, erdemli bireyler oluşturmak için her fırsatta çalışacaklarını dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :