İyi Parti'nin Kırşehir'de teşkilatlanma çalışmaları

İyi Parti'nin Kırşehir'de teşkilatlanma çalışmaları

KIRŞEHİR (AA) - İyi Parti Kırşehir İl Başkanlığı görevine atanan eski Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, il ve ilçe teşkilatlarını...

KIRŞEHİR (AA) - İyi Parti Kırşehir İl Başkanlığı görevine atanan eski Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, il ve ilçe teşkilatlarını kurmak için çalışmalara başladığını belirtti.

Göçen, ofisinde yaptığı basın toplantısında, İyi Parti yönetimi tarafından Kırşehir İl Başkanlığı görevine getirildiğini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde rahmet ve minnetle andığını belirten Göçen, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Türk Ocağı üyesi olduğunu ifade etti.

İl ve ilçe teşkilatlarını kurmak için çalışmalara başladığına vurgu yapan Göçen, şunları kaydetti:

"İl başkanlığı görevinin resmen bana verilmesiyle il teşkilatı ve binasıyla ilçe teşkilatlarını kurmak için ön çalışmalara başladım. Hedefimiz tekdir. Halkı zengin, ülkesi güçlü, devletin saygın bir Türkiye için Allah'ın izniyle tek başına iktidar olacağız. Türkiyemize hayırlar getirsin. Türk İslam birliği üzerinde taviz vermeyeceğiz. Tüccar siyasete asla müsaade etmeyeceğiz. Sağcısını, solcusunu, muhafazakarını ama her kesimi kucaklayacak kocaman bir yüreğe sahibim."

Göçen, daha önce Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Anavatan Partisi Kırşehir İl Başkanlığı, 19 yıl Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı yaptığını, babası Hakkı Göçen'in 1984-1989 yılları arasında Kırşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü sözlerine ekledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :