İYİ Partililerin İstanbul'da keyfi yerindeymiş! HDP'li Mithat Sancar'dan acayip sözler

İYİ Partililerin İstanbul'da keyfi yerindeymiş! HDP'li Mithat Sancar'dan acayip sözler

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, "Ekrem İmamoğlu, belediye ihalelerinin sadece yüzde 5'ini bize, bizim arkadaşlarımıza veriyor. Yüzde 70'i İP'lilere, yüzde 25'i de CHP'lilere veriliyor. Aslan payı İYİ Partililerde" dedi.

Sabah gazetesi yazarı Şebnem Bursalı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili ortalığı karıştıracak bir kulis bilgisini paylaştı. HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, İmamoğlu'nun belediye ihalelerinde aslan payını yüzde 50 ile İYİ Parti'ye verdiğini belirterek, "Bundan Biz de rahatsızız CHP de" dediğini iddia etti. İşte Şebnem Bursalı'nın yazısının ilgili bölümü:

İMAMOĞLU, HDP'Yİ MEMNUN EDEMİYOR!

2023'te Millet İttifakı'nın ortak adayı olmayı, kendi genel başkanına rağmen her şeyden çok istediği ve bu anlamda İP ve HDP ile gizli ittifak içinde ilerlediği bilinen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yine de HDP'yi tam memnun edememiş ki Eşbaşkan Mithat Sancar'ın yakın zamanda bir arkadaş grubunda söylediği şu sözü CHP kulislerine kadar geldi:

İHALELERİN YÜZDE 5'İ HDP'YE, YÜSDE 25'İ CHP'YE ASLAN PAYI İYİ PARTİLİLERE...

"Ekrem İmamoğlu, belediye ihalelerinin sadece yüzde 5'ini bize, bizim arkadaşlarımıza veriyor. Yüzde 70'i İP'lilere, yüzde 25'i de CHP'lilere veriliyor. Aslan payı İP'lilerde. Bu durumdan CHP'liler de rahatsız biz de!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.