İYİ Parti Sözcüsü Zorlu’dan istifalarla ilgili çarpıcı açıklamalar

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu’dan istifalarla ilgili çarpıcı açıklamalar

Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, İYİ Parti'nin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır ve İstanbul'da yaşanan istifalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zorlu, istifaların arkasında operasyon siyaseti olduğunu savundu.

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır ve İstanbul'da yaşanan istifalara dair önemli açıklamalarda bulundu. Zorlu, partisine yönelik manipülatif saldırılara ve planlı operasyonlara dikkat çekerek, bu durumu "operasyon siyaseti" olarak nitelendirdi.

Diyarbakır'daki üye istifalarına değinen Zorlu, son 1 hafta içerisinde 525 üye istifası yaşandığını belirtirken, bu durumun genel üye tablosu içinde kayda değer bir kayıp oluşturmadığını vurguladı. İstanbul'da ise Zorlu, partisinden istifa eden bir belediye meclis üyesinin, televizyon kanalında toplu istifanın duyurulacağını belirterek, bu kişinin CHP'li bir ismin adını vererek operasyon siyasetine dahil olduğunu ifade etti.

Zorlu, partisinin kendi iradesiyle, hür ve müstakil bir şekilde rekabet etmek istediğini söyleyerek, bu tür operasyon siyasetinin parti disiplinine ve samimiyetine yakışmadığını dile getirdi. İYİ Parti'nin üçüncü bir yolun öncüsü olma iddiasıyla hareket ettiğini belirten Zorlu, eleştiri siyaseti ile ayrılan arkadaşlara saygı gösterdiklerini ancak bahsedilen durumun farklı bir boyutta olduğunu vurguladı.

Kürşad Zorlu, isim vermemekle birlikte söz konusu olayı "operasyon siyaseti" olarak adlandırarak, partisinin bu tür duruşlara karşı net bir tavır sergileyeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.