İYİ Parti Konya'da koronavirüse ilk kurban!

İYİ Parti Konya'da koronavirüse ilk kurban!

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, partisinin Meram İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Ethem Taboru'nun koronavirüsten dolayı yaşamını yitirdiğini açıkladı.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Meram İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Ethem Taboru'nun koronavirüsten dolayı hayatını kaybettiğini, İl başkan Yardımcısı Nevzat Kale ve eşi Şeref Gül’ün ise koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Tozoğlu sosyal medya hesabından yaptığı iki ayrı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Covid-19 testinin pozitif çıkması sebebiyle tedavi altında olan il başkan yardımcımız kıymetli eğitimci ve dava adamı Nevzat Kale hocama ve eşi Şeref Gül hanıma acil şifalar diliyorum. Meram İlçe Başkan Yardımcımız İsmail Ethem Taboru'nun covid-19 sebebiyle vefatından dolayı merhuma Cenabı Allahtan rahmet, yakılarına ve camiamıza baş sağlığı diliyorum.”

Öte yandan Meram İlçe Başkanı Mehmet Avcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada annesi, eşi ve kendisinin corona virüs testlerinin  pozitif çıktığını ve hastalığı atlattıklarını belirtti.

Vatandaşlara uyarılarda bulunan Mehmet Avcı; "Eski alışkanlıklarımızdan vazgeçelim. Maske, mesafe ve diğer kurallara uyalım. Maalesef hastaneler ve hastaların durumu hic iç acıcı değil. Rabbim bu illetten en kısa zamanda bütün vatandaşlarımızı kurtarsın” ifadelerini kullandı.

Etiketler :