İttifak Holding’ten vefa iftarı

İttifak Holding’ten vefa iftarı

İttifak Holding, holding ve grup şirketlerinde bugüne kadar çeşitli kademelerde yöneticilik yapan isimlerle iftarda bir araya geldi.

Güçlü öz sermayesi, uluslararası deneyimi, evrensel düzeydeki ahlaki değerleri ile Türkiye’nin öncü kuruluşlarından olan İttifak Holding, Ramazan ayı vesilesiyle bugüne kadar holding ve grup şirketlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik yapan emektar isimlerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğinde konuşma yapan İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, Ramazan ayının iyiden, güzelden yana yeni sayfalar açmak, ahlakı güzelleştirmek, hakkı, hakikati, adaleti ve sevgiyi tesis etmek için her yıl, adeta ilahi bir fırsat olduğunun altını çizerek; “Biz kullara da bu fırsatı değerlendirmekten başka bir görev düşmüyor. Bizler de Ramazan vesilesi ile bir araya gelelim, ibadetle neşelenen gönüllerimiz aramızdaki muhabbeti artırsın, epeydir görüşemediğimiz abilerimizle, kardeşlerimizle hasbihâl edelim, nitekim; Ramazan’ın getirdiği en yüce hasletlerden olan kardeşlik ve dayanışmamızı güçlendirelim istedik” açıklamasında bulundu. Atila; “Bugüne kadar binlerce, belki milyonlarca insana dokunmuş, özellikle de biz çalışanların hayatlarında anlamlı izler bırakmış, gönül dünyamızın başköşesindeki değerlerden biridir İttifak. İnsan hayatta birçok şey biriktirebilir. Sermaye, mal, mülk, acı tatlı hatıralar… Ama ortak hafızaya sahip olmak, ortak sevgiler ve hatıralar biriktirmek bambaşka bir duygu. Şu anda burada ortak hafıza, sevgi ve hatıralar biriktirmiş güzel yürekli insanlarla birlikte olmaktan dolayı mutluyum, onurluyum” dedi. İttifak Holding’in bir önceki dönemde yönetim kurulu başkanlığını yapan ve kurucular arasında bulunan Mehmet Ali Korkmaz ise; İttifak’ın kurucularının ortak heyecanı, umutları, hayalleri, deneyimleri ve ortak akıllarıyla kurulduğunu ve kuruluş amacının hizmet sunduğu tüketicilerine, bir değeri paylaştıkları ortaklarına, vazgeçilmez parçaları olan çalışanlarına ve diğer tüm paydaşlarına faydalı olmak olduğunu belirtti. Korkmaz, “Merhum Kurucu Başkanımızdan en yeni üyesine kadar İttifak'a aklını, gönlünü, emeğini, yüreğini ve adeta hayatını veren herkese tek tek teşekkür ediyorum” dedi. İftar programında eski çalışanlara seslenen Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir de “İttifak Holding, Anadolu’nun en büyük gruplarından birisi haline sizlerle ve halen görevine devam eden kardeşlerimizle birlikte geldi. Geçmişin zor dönemlerinde İttifak’ı sırtlayan büyüklerin emek ve hasbi gayretlerine müteşekkiriz. İnşallah İttifak’ı daha güzel yerlerde görebileceğimiz bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bunu, hem mevcut çalışanlarımızla hem de İttifak’a gönül vermiş olan siz değerli İttifak dostları ile birlikte yapacağız” dedi. İftar programına katılan eski İttifak yöneticilerine tek tek teşekkür eden Sözbir, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, sağlıklı, huzurlu bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde bayrama erişebilmeyi temenni ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.Haber Merkezi