İttifak Holding'den beklenen Adese açıklaması!

İttifak Holding'den beklenen Adese açıklaması!

Konya'nın en büyüklerinden İttifak Holding, Adese Marketlerin kapatılmasıyla ilgili net açıklamayı KAP'a yaptı. İttifak Holding, market iş kolundan çıkarak gayrimenkule ağırlık vereceğini ve şubelerin satışa çıkarılacağını ilan etti

Konya'da kurulu İttifak Holding'in bir döneme damgasını vuran marketler zinciri Adese, market iş kolundan çıkarak, gayrimenkul alanında çalışmalara başlayacaklarını duyurdu.

İttifak Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP'a gayrimenkul yatırım faaliyetlerine ağırlık verecek yeni bir yapılanma için çalışmaların başlatılmasına karar verdiğini açıklayarak Adese Marketlerin resmen kapanacağını ilan etmiş oldu. 

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş.'nin 14 Aralık tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlara göre, Adese şubelerinin tamamının blok halinde veya parça parça satış ve devri için muhtemel alıcılar ile görüşmelere başlanacağı, gayrimenkul yatırım faaliyetlerine ağırlık verecek yeni bir yapılanma için çalışmaların başlatılmasına oybirliği ile karar verildiği açıklandı.

KAP'a yapılan özel durum açıklaması şöyle:

"Market işletmeciliği faaliyetlerinin olumsuz finansal sonuçlarını ortadan kaldırmak amacı ile bir süredir yürütülen verimlilik odaklı çalışmalar kapsamında kapatılan şubeler sonrası gelinen durum detaylı olarak değerlendirilmiştir. Değerlendirmeler sonucunda,

* Mevcut şubelerimizin tamamının blok halinde ve/veya parça parça satış ve devri için muhtemel alıcılar ile görüşmelere başlanmasına,

* Şirketin esas sözleşmesinde mevcut olan "gayrimenkul yatırım faaliyetlerine" ağırlık verecek yeni bir yapılanma için çalışmaların başlatılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum