İtalyan Pizzası Konya’ya Geliyor: Pizza Italiante Franchise Atağında

İtalyan Pizzası Konya’ya Geliyor: Pizza Italiante Franchise Atağında

Ankara çıkışlı Pizza Italiante, İtalya’nın 8 farklı bölgesine özgü pizzaları ve deneyim odaklı konseptiyle Konya’da yeni franchise şubeleri açmaya hazırlanıyor. Yatırım geri dönüş süresi 24-36 ay olarak öngörülüyor.

“İyi yiyen, iyi yaşar” mottosuyla gastronomi dünyasına Ankara’dan giriş yapan Pizza Italiante, İtalya’nın 8 farklı bölgesine ait özgün pizza ve yöresel tatlarını Türkiye’nin farklı şehirlerine taşımayı sürdürüyor. Marka, uygulamaya aldığı yeni franchise konsepti kapsamında Konya’da yeni lezzet durakları açmaya hazırlanıyor.

Franchise Modelinde Sürdürülebilir Büyüme Vurgusu

Pizza Italiante Kurucu Ortağı Caner Şener, franchise verirken sürdürülebilir büyümeyi esas aldıklarını belirterek, yatırımcıların süreç boyunca yalnız bırakılmadığını vurguladı. Şener, markanın klasik pizza zincirlerinden ayrıştığı noktaya dikkat çekti.

Pizza Değil, İtalyan Deneyimi Sunuluyor

Şener, marka yaklaşımını şu sözlerle ifade etti:
“Pizza Italiante’ye gelenler sadece pizza ve İtalyan lezzetleri tatmıyor. Opera geceleri, özel tadım günleri, kültürel etkinlikler ve konsept menülerle adeta bir İtalyan akşamı yaşıyor. Biz yemekle birlikte bir deneyim sunuyoruz. Franchise modelimizi de bu anlayışla kurguladık.”

Konya Yatırımı 300–400 Bin Dolar Aralığında

Konya’da bir Pizza Italiante şubesi açmanın maliyetinin ortalama 300–400 bin dolar arasında değiştiğini belirten Şener, yatırımın 24 ila 36 ay içerisinde geri dönüş sağladığını aktardı. Marka, bu modeliyle gastronomi sektöründe orta ve uzun vadeli yatırım arayan girişimcilere alternatif sunmayı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.