İşte Erdoğan'a destek için hesap numarası

İşte Erdoğan'a destek için hesap numarası

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesap numarası ne? Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için hesap açıldı mı? Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bağış hesabı....

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için, seçim çalışmalarında kullanılmak üzere bağış ve yardımda bulunmak isteyenler için Ziraat Bankasında hesap açıldı.

Cumhurbaşkanı Seçim Kanunu'na göre Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası için adaylar devlet yardımı, şirket, sendika, vakıf, siyasi parti, dernek gibi tüzel kişilerden bağış ve yardım alamayacaklar. Sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişilerin yapabileceği bağış ve yardım miktarı da yasayla seçimin her bir turu için, en fazla 9 bin 82 lira 51 kuruş olarak belirlendi. Bağışlar ve yardımlar, seçimin birinci turu için 11 Temmuz-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında; seçimin ikinci tura kalınması halinde ise en geç 28 Ağustos 2014 tarihine kadar yapılabilecek.

Sadece nakdi yardımların kabul edileceği kampanya süresince bin liranın üzerindeki bağış ve yardımlar, banka hesabına yatırılacak. Bin lirayı aşmayan nakdi yardım ve bağışlar ise banka hesabının yanı sıra Erdoğan'ın Seçim Koordinasyon Merkezleri'nde makbuz karşılığında bağışçının bizzat iletmesiyle de yapılabilecek.

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanılmak üzere bağış ve yardımda bulunmak, sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan gerçek kişiler için mümkündür.

>Bir kişinin yapabileceği bağış ve yardım miktarı, seçimin her bir turu için, en fazla 9.082,51TL'dir.

Bağışlar ve yardımlar, birinci tur için 11 Temmuz 2014 – 15 Ağustos 2014 tarihleri arasında; ikinci tura kalınması halinde ise en geç 28 Ağustos 2014 tarihine kadar yapılabilir.

Bağışlar ve yardımlar sadece nakdi olarak gerçekleştirilebilir, ayni yardım kabul edilemez.

1.000,00 TL'nin üzerindeki nakdi bağış ve yardımlar, mutlaka banka hesabı aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

1.000,00 TL'yi aşmayan nakdi bağış ve yardımlar için ise, banka hesabına yatırmanın yanı sıra, Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Erdoğan'ın Seçim Koordinasyon Merkezleri'nde makbuz karşılığında bağışçının bizzat iletmesi de imkan dahilindedir.

Bağış ve yardımlarla ilgili banka hesabına dair bilgiler aşağıda sunulmaktadır:

>Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan Seçim Hesabı

Ziraat Bankası / Girişimci Ankara Kamu Şubesi / Şube kodu: 2533

Hesap no: 3302262 – 6009

İBAN: TR04 0001 0025 3303 3022 6260 09

Bağış ve yardımlar, Ziraat Bankası şubelerindeki gişelerden,  Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı'ndan  ve Görüntülü İşlem Merkezleri'nden masrafsız olarak gerçekleştirilebilir.

Bağış ve yardımların, ilgili hesaba yurt içindeki başka bankalardan gönderilmesinin tercihi durumunda EFT formunun açıklama bölümüne, bağışçının T.C. Kimlik Numarası'nın ve varsa telefon numaralarının yazılması unutulmamalıdır.
 
Yurt dışından İnternet Bankacılığı Döviz Transferleri (Swift)  yöntemiyle bağış ve yardım gönderme işleminde de, açıklama kısmına bağışçının Ad-Soyad, T.C. Kimlik Numarası ve varsa telefon numaralarının yazılmasına dikkat edilmelidir.

Yabancı devletlerden, uluslararası kuruluşlardan, tüzel kişilerden, Türk uyruğunda olmayan gerçek kişilerden gelebilecek bağış ve yardımlar, yurt içinden gerçekleştirilen EFT'lerde T.C. Kimlik Numarası'nın yer almadığı bağış ve yardımlar, yurt dışından gerçekleştirilen Swift'lerde Ad-Soyad ve T.C. Kimlik Numarasının belirtilmediği bağış ve yardımlar ile 9.082,51 TL'nin üzerindeki miktar banka tarafından kabul edilmeyecek ve bağışçının hesabına iade edilecektir.

Kaynak: AA

Etiketler :