İstanbul'dan Konya'ya uzanan kuyumcu atölyesi soygununda yeni detaylar! Suç kayıtları kabarık çıktı

İstanbul Bahçelievler Kuyumcukent'te çırak olarak çalıştığı kuyumcu atölyesinden 817 gram altın çalan 5 suç kaydı olan Gurur E. ve 20 suç kayıtlı Refik K. Konya'da yakalandı. Soygunun detayları ve kamera kaydı ortaya çıkarken 5 kişi adliyeye sevk edildi

İstanbul Bahçelievler Kuyumcukent'te bir kişi, çırak olarak çalıştığı kuyumcu atölyesinden 817 gram altın çaldı. Konya'da yakalanan çırak Gurur G. ve çaldığı altını saklaması için verdiği öne sürülen sevgilisi ile 4 suç ortağı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

KUYUMCU ATÖLYESİNDEN 817 GRAM ALTIN ÇALINDI

İstanbul Bahçelievler Kuyumcukent'te kuyumcu atölyesi bulunan M.K. (47), 22 Ağustos'ta polisi arayıp atölyesinden 817 gram altının çalındığını söyledi. Bunun üzerine Asayiş Şube Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kuyumcu atölyesi ve çevredeki kamera görüntülerini inceledi.

KUYUMCUNUN ÇIRAĞI KAMERALARA YAKALANDI

Yapılan incelemede, kuyumcunun çırağı olan Gurur E.'nin altınları bir poşet içerisinde atölyeden çıkardığı belirlendi. Araştırmalarını yoğunlaştıran ekipler, Gurur E.'nin birlikte hareket ettiği 4 kişinin daha ismine ulaştı.

ÇIRAK VE 1 SUÇ ORTAĞI KONYA'DA, 3 KİŞİ İSTANBUL'DA YAKALANDI

5 suç kaydı olan Gurur E. ve 20 suç kayıtlı Refik K. (56) Konya'da Konya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanırken, diğer suç ortakları 4 suç kayıtlı Serdal E., (20) 21 suç kaydı olan Ahmet A. (44) ve Beyzanur G. (21) İstanbul'da gözaltına alındı. Emniyette sorguları tamamlanan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

ALTINI ÇALIP KIZ ARKADAŞINA VERMİŞ

İddiaya göre Gurur E. altını çalıp kız arkadaşı Beyzanur G.'ye vermişti. O da çalıştığı iş yerindeki dolabında bir süre saklayıp diğer suç ortaklarıyla bölüşmüşlerdi.

SOYGUN ANI KAMERADA

Şüphelinin olay yerine geliş gidiş anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.