İstanbul'dan Konya'ya gelen Yüksek Hızlı Tren'de kaza iddiası! Adresi Tuzla gösterdiler

İstanbul'dan Konya'ya gelen Yüksek Hızlı Tren'de kaza iddiası! Adresi Tuzla gösterdiler

Sosyal medyada kafa karışıklığı yaratan paylaşımlar sürüyor. Son paylaşım ise Ekşi Sözlük'ten geldi. İddiaya göre Yüksek Hızlı Tren Tuzla'da başka bir trenle çarpıştı. İddia doğrulanmadı.

Ünlü blog sayfası Ekşi Sözlük'te bir yazarın iddiası ortalığı karıştırdı.

İddianın sahibi Ekşi Sözlük yazarının yazdığı metin şu şekilde:

an itibariyle gerçekleşmiş olan kazadır. halkalıdan kalkıp konyaya gitmekte olan yüksek hızlı trende ve tuzla mevkisinde gerçekleşmiştir. hala trenin içindeyim ve 5 dk önce gerçekleşti. ölümden döndük denebilir. bir yolcu kadın ayılıp bayılıyor. heyecan mı korku mu bilemiyorum. ama herkes tedirgin. trende bulunan bir dayının yeğeni dışarıdaymış ve görmüş; kafa kafaya bir trene çarptığımız söyleniyor. umarım ölü yoktur ama 4. vagonda ezilme ve bükülmeler var.

görselde göreceğiniz üzere 2 vagonun bağlantı yeri yamulmuş durumda.

edit: insanlar etrafta koşuşturuyorlar ama neler olduğu belli değil. kimse bilgilendirmiyor.

edit 1: hostesler ve görevliler ilk yardım çantası diye koşuşturuyor etraf ve hala yolcular olarak bize bilgi verilmedi.

edit2: trenin dışından görüntü alamıyorum çünkü görevliler yerimizde kalmamızı rica ediyor. muhabir edasıyla ortalıkta ve ayak altından dolaşmak istemiyorum.

edit 3: medyaya düşmüş olmasının imkanı yok. 5dk önce oldu kaza.

İddianın sahibi ayrıca şu görseli paylaştı:

mf46d91y.jpg

iddia.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.