İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur, Vezneciler'de çevik kuvvet polislerini taşıyan araca yönelik terör saldırısını kınadı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Vezneciler'de çevik kuvvet polislerini taşıyan araca yönelik terör saldırısını kınadı.

Uğur, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul'da emniyet mensuplarını taşıyan aracın geçişi sırasında gerçekleştirilen hain saldırının ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirtti.

Yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerin büyük bir acıya neden olduğunu ifade eden Uğur, şunları kaydetti:

"İstanbul'un Vezneciler semtinde 7 polisimizin ve 4 sivil vatandaşımızın şehit olmasına, birçok vatandaşımızın da yaralanmasına sebep olan bir bombalı saldırı meydana gelmiştir. Bu saldırıda şehit olan polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. İslam coğrafyası için rahmet, bereket ve mağfiret günleri olan mübarek Ramazan ayında böylesi vahşice saldırıyı gerçekleştirenlerin kutsallarının olmadığı aşikardır. Ülke olarak korku ve kanla beslenen teröristlere boyun eğmeyeceğimiz bilinmelidir. Saldırının failleri, döktükleri kanların bedelini ödeyeceklerdir. Bugüne kadar hiçbir terörist yapılanmanın yaptığını yanına bırakmayan güvenlik güçlerimizin milletimiz adına failleri tespit edip yakalayacağına olan güvenimiz tamdır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler