İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: - "Ne kadar alçaklaşırlarsa alçaklaşsınlar, bu kalleşler, milletimizin sahip olduğu cesaret ve kararlılık karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklar"- BBP Genel Başkanı Destici: - "Bu milletin artık

ANKARA (AA) - İstanbul Vezneciler'de gerçekleştirilen terör saldırısı, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından kınandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, yaptığı açıklamada, İstanbul'daki terör saldırısını lanetlediğini, hayatını kaybeden polislere rahmet, yakınlarına başsağlığı dilediğini bildirdi.

Ramazanın manevi ikliminde gerçekleştirilen hain saldırıyla birlik ve beraberliğin hedef alındığını belirten Kamalak, şunları kaydetti:

"Ne kadar alçaklaşırlarsa alçaklaşsınlar, bu kalleşler, milletimizin sahip olduğu cesaret ve kararlılık karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklar. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır, bu karanlık dönemi de atlatacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

- "Milletimiz artık söz değil icraat bekliyor"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de hain saldırıyı nefretle kınadığını vurguladı.

Bugün yine terör nedeniyle büyük bir acıyla karşı karşıya kalındığına işaret eden Destici, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Hain teröre destek verenlerin, inançsız yüzünü bir kez daha net şekilde gösterdiğine dikkati çeken Destici, "Bu milletin artık sabredecek, dayanacak gücü kalmamıştır. Bir an önce verilen sözler yerine getirilmeli, bu terör belasından millet ve memleket kurtarılmalıdır. Artık milletimiz, polisini, askerini, sivil vatandaşını kaybetmek istemiyor. Milletimiz artık söz değil icraat bekliyor." değerlendirmesinde bulundu.

- Hak-İş'ten mesaj

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan da yayımladığı başsağlığı mesajında, "Terörün son bulduğu, kardeşlik, huzur ve güven ortamının egemen olduğu daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :