İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Altun:- "Terör vahşi katliamcı ruhuyla milletimizi korkutamayacaktır. Aksine daha çok güç birliği içinde olup, terör karşısında hırsımız ve cesaretimiz bir kat daha artmaktadır"

İSTANBUL (AA) - Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

Altun, yaptığı yazılı açıklamada, yeni yıla girilen ilk saatlerde İstanbul'un, bir eğlence merkezinde yaşanan terör vahşetiyle bir kez daha sarsıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Terörün korkunç yüzünü ve ne büyük vahşet ruhuna sahip olduğunu yeni yıla girerken tekrar gördük. Yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Her türlü terörün insanlığın ortak düşmanı olduğu gerçeği karşısında, hepimizin daha çok kenetlenmesi, omuz omuza vermesi gerekmektedir. 2017 yılında terörün yok olmasını temenni ediyoruz. Bu konuda hükümetimizin alacağı bütün icraatlarına desteğimiz tamdır. Terör vahşi katliamcı ruhuyla milletimizi korkutamayacaktır. Aksine daha çok güç birliği içinde olup, terör karşısında hırsımız ve cesaretimiz bir kat daha artmaktadır. Tüm milletimizin başı sağ olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :