İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Korkmaz, akademisyenler ve öğrenciler, Beşiktaş'taki Şehitler Tepesi'ni ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, akademisyenler ve öğrenciler, terör saldırısının yaşandığı Beşiktaş'taki Şehitler Tepesi'ni ziyaret etti.

İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 80. yılı nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'ndeki anma etkinliği için İstanbul'da bulunan Rektör Prof. Dr. Korkmaz, öğretim üyeleri ve öğrenciler, terör saldırısının yaşandığı Beşiktaş'taki Şehitler Tepesi'ne geldi.

Prof. Dr. Korkmaz, saldırının olduğu noktaya çelenk bıraktı.

Korkmaz, burada yaptığı açıklamada, terör saldırısında şehit olan güvenlik güçlerinin ve vatandaşların fedakarlığı, canlarının bedeli karşılığında ülkede özgürce yaşama imkanına sahip olunduğunu belirtti.

Bu coğrafyada özgür kalmanın, bedel ödemeyi gerektirdiğini dile getiren Korkmaz, "Bedel ödemeye devam edeceğiz. Şunu bilmeleri gerekiyor ki, son Türk vatandaşını da ortadan kaldırmadan özgürlüğümüzü asla elimizden alamayacaklar. İstedikleri hainliği yapsınlar, ülkemiz dimdik ayakta kalacaktır. Bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da ben bu bilinçte ve bu inançta olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :