İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

SİİRT (AA) - Siirt'te aralarında hakim ve savcıların da bulunduğu adliye personeli, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü...

SİİRT (AA) - Siirt'te aralarında hakim ve savcıların da bulunduğu adliye personeli, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Adliye sarayı önünde toplanan hakim, savcı ve adliye çalışanları, Beşiktaş'taki terör saldırısını kınamak ve polise destek olmak amacıyla Barış Mahallesi'nde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne kadar yürüdü.

Asayiş Şube Müdürü Haluk Tuna ile görüşen Siirt Adliyesi İdari İşler Müdürü Nihat Ekinci ve beraberindekiler, saldırıda şehit olan polisler için başsağlığı dileyip dua etti.

Siirt Adliyesi olarak her zaman polisin yanında olduklarını ifade eden Ekinci, "Adliye ve polis teşkilatı olarak malumunuz beraber çalışıyoruz. Yanınızda olduğumuzu hissettirmek için buradayız. Bu güzel vatanımızın üzerinde oynanan oyunlar bir türlü bitmiyor, inşallah bu son olacak." dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Şube Müdürü Tuna ise vatandaşlar ve kurumların acılı günlerde yanlarında olmaları ve destek vermelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

"Kaybettiklerimizi geri getiremiyoruz ama vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın desteği bizim acılarımızı bir nebze azaltıyor." diyen Tuna şöyle konuştu:

"Bu destek olduğu sürece bizler görevlerimizde daha başarılı olacağız. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve devamlılığına yönelik çalışmalarımızda bundan önce olduğu gibi tekrar imzalar atacağız, inşallah teşkilat olarak. Bu şekilde bize destek verilmesi, acımızın paylaşılması her insanı mutlu eder. Geldiğiniz için hepinizin ayağına sağlık. Dileriz ki bu son olur, tekrar aynı acıları yaşamayız ama milletimiz bizimle olduğu sürece biz, bizden sonraki arkadaşlarımız kanımızın son damlasına kadar devletimiz, milletimiz için hizmet etmekten bir an dahil geri kalmayacağız. Milletimizin bu şekilde birlik ve beraberliğini görenler, bundan sonraki yapacakları eylemlerde başarısız olacaklarını eminim görmüşlerdir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :