İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Memur-Sen Elazığ ve Keban temsilciliklerince, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla emniyet müdürlüklerine taziye ziyaretinde bulunuldu

ELAZIĞ (AA) - Memur-Sen Elazığ ve Keban temsilciliklerince, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle emniyet müdürlüklerine taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, beraberindeki sendika üyeleriyle İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Burada konuşan Bahşi, sendika olarak 81 ilin emniyet müdürlerini ziyaret ederek polis ve askerin yanında olduklarını belirttiklerini söyledi.

İstanbul'daki terör saldırısını kınayan Bahşi, "Meydana gelen menfur terör saldırısı sonucu şehit olan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, emniyet teşkilatına da başsağlığı dileklerimizi iletmek için geldik." dedi.

Elazığ'da siyasi partiler, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla "teröre tepki" yürüyüşü gerçekleştirdiklerini hatırlatan Bahşi, "Hava şartları ve kar yağışına rağmen halkımız bir araya gelerek birlik ve beraberliğini gösterdi." ifadesini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül de teşkilat ve millet adına tüm sendika üyelerine teşekkür etti.

Cangül, "Türk devleti mücadelesine aynı şekilde devam edecektir. Bu tür destekler ve dünkü yaşadığımız yürüyüş tekrar gösterdi ki hem Elazığ hem de Türk milleti güvenlik güçlerinin yanındadır.'' diye konuştu.

Ziyaretin sonunda sendika üyeleri, polislere karanfil verdi.

Memur-Sen Keban İlçe Temsilcisi Nurhak Özbay, beraberindeki sendika üyeleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşenler için dua okunan ziyarette başsağlığı dilekleri iletildi.

Özbay, saldırıdan duydukları üzüntüye işaret ederek her zaman polis teşkilatının yanında olduklarını vurguladı.

"Hedefi, menşei ne olursa olsun terör ortak düşmanımızdır. Terör örgütleriyle arasına mesafe koymayı beceremeyenler hem bize hem de milletimize uzaktır. Birlik ve kardeşliğimize saldırı yapanlar insanlık ve vicdan yoksunudur." diyen Özbay, terör örgütlerinin asla hedeflerine ulaşamayacağını aktardı.

Saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı yaralılara da acil şifa dileyen Özbay, terörü lanetlediklerini aktardı.

Keban İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Yücel de ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğine dikkati çeken Yücel, "Başka vatanımız yok. İstanbul'daki arkadaşlarımız vatanı için şehit oldular. Şehitlik mertebesini ve makamını biliyoruz. Tek tesellimiz budur. Biz birlik ve beraberlik içinde olursak, ülkemizi bölmeye çalışanlar emellerine ulaşamayacak ve başaramayacaklar." dedi.

Ziyarete Memur-Sen'e bağlı sendikaların yöneticileri de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :