İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

AK Parti İzmir İl Teşkilatı üyeleri, Alsancak Polis Merkezi'ni ziyaret etti- İl Başkanı Delican: - "İnşallah bugünleri aşacağız, bu hainlerin ülkemizin üzerinde oynamaya çalıştığı oyunu, polisimiz, askerimiz ve milletimizle bozacağız"

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl teşkilatı üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen polisler için başsağlığı dilemek ve moral vermek amacıyla Alsancak Polis Merkezi'ni ziyaret etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Yönetim Kurulu üyeleri, polis merkezini ziyaret ederek, şehit düşen polisler için üzüntülerini dile getirdi.

Merkezdeki polislere başsağlığı dileyen partililer terörü şiddetle kınadıklarını belirtti.

Delican, gazetecilere yaptığı açıklamada, polisin fedakarca görevini yerine getirdiğini ifade ederek, "Hepsine yürekten rahmet diliyoruz, onlar makamların en büyüğüne ulaştılar şehit oldular. Birçok acılı aile bıraktılar. Biz yüreğimizde bu acıları taşıyoruz, acılar paylaştıkça hafifler. Onlara hem başarılar dilemek hem de AK Parti olarak yanlarında olduğumuzu belirtmek üzere geldik. İnşallah bugünleri aşacağız. Bu hainlerin ülkemizin üzerinde oynamaya çalıştığı oyunu, polisimiz, askerimiz ve milletimizle bozacağız." dedi.

Delican ve beraberindekiler merkezde görevli polislere karanfil verdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler