İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

- Balıkesirspor yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve bir grup taraftar, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu- Kulüp başkanı Çiftçi:"Terörü lanetliyoruz. Hain saldırıyı lanetliyoruz. Emniyet teşkilatımızın, devletimizin, milletimi


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve bir grup taraftar, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla güvenlik güçlerine taziye ziyaretinde bulundu.

Takım otobüsüyle Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne gelen kulüp başkanı Feyyaz Çiftçi, futbol şube sorumlusu Harun Atabay, taraftardan sorumlu yönetici Sadettin Akbaba, teknik direktör Can Cangök, futbolcular, Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sezer Ceylan ve bir grup taraftar, polislere "yanınızdayız" mesajı verdi.

Şube bahçesi içinde yöneticiler, futbolcular ve taraftarlar, polislere kırmızı karanfil verdi ve kucaklaştı.

Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade etti.

Spor camiası olarak her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını vurgulayan Çiftçi, şunları kaydetti:

"Biz buraya başsağlığı dileklerimizi iletmek için geldik. Balıkesirspor olarak her zaman için emniyet güçlerimiz ile uyum içerisinde olduk. Onlar bizim kahrımızı çekiyorlar. Memleketimizi savunuyorlar, büyük fedakarlıklarda bulunuyorlar. Bu elim olay ve benzerleri üzücü. Sürekli ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Son yaşadığımız olay özelikle maç sonrası olması bizi çok etkiledi. Polis arkadaşlarımız bizim güvenliğimiz için statlarda görev alıyor. Böyle bir hain saldırı memleket olarak, ülke olarak bizi üzüntüye soktu. Ben teşkilatımıza 'başınız sağ olsun' diyorum. Terörü lanetliyoruz. Hain saldırıyı lanetliyoruz. Emniyet teşkilatımızın, devletimizin, milletimizin yanındayız."

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ömür Çelik ise ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu söyledi.

Ayrım yapmadan her türlü göreve hazır olduklarını dile getiren Çelik, "Bu cümleleri kurmanız bizim için çok farklı anlam içeriyor. Biz hep birlikteyiz. Ayrım yapmadan çalışıyoruz. Bizimle birlikte olduğunuzu göstermeniz bizim için çok önemli. Hepinizden Allah razı olsun." dedi.

Daha sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve bazı taraftarlar güvenlik güçlerine atkı hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :