İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Siirt'te Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sözen:- "Memleketimiz için yapmış olduğunuz hizmet çok kutsal vazifedir, Allah sizlerden razı olsun"

SİİRT (AA) - Siirt'te, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, "Memleketimiz için yapmış olduğunuz hizmet çok kutsal vazifedir, Allah sizlerden razı olsun" dedi.

İçişleri Bakanlığı Müşaviri Fevzi Sevgili, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de yer aldığı heyet, Siirt Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısından dolayı taziyelerini iletti.

Sözen, şube müdürlüğü konferans salonunda yaptığı konuşmada, İstanbul’da yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi. Siirt’te teröre lanet yürüyüşü tertip ettiklerini ve yağmur yağmasına rağmen çok güzel bir katılım olduğunu ifade eden Sözen, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gecesini gündüzüne katan çevik kuvvet polislerimiz olarak sizleri ziyaret ederek hem İstanbul’da meydana gelen hadisede şehit olan arkadaşlarımız için Fatiha okumak, başsağlığı dileğinde bulunmak, sizin yanınızda olduğunuzu ve acınızı paylaştığımızı bir kez daha deklare etmek için buradayız."

"Memleketimiz için yapmış olduğunuz hizmet çok kutsal vazifedir, Allah sizlerden razı olsun." diyen Sözen, şöyle devam etti:

"Çok zor şartlarda görev yapmanıza rağmen aileleriniz sizi aradığında o anda belki toplumsal bir çatışmanın içindesiniz, vatandaşın huzurunu tesis ediyorsunuz ama anneleriniz 'nasılsın oğlum' dediği zaman, 'iyiyim' diyorsunuz. Bugün de sizlere teşekkür etmek ve acınızı paylaşmak için buradayız. Bu amaçla bugüne kadar kutsal toprakları için şehit askerlerimize, polislerimize, güvenlik korucularımıza ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar, milletimize metanetler diliyorum."

Sözen, daha sonra beraberindeki heyetle Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :