İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

BBP Genel Başkanı Destici: - "Şu an hain, katil terör örgütüne ve diğer terör örgütlerine karşı, gerçekten çok üst düzey bir mücadele veriliyor. Bu mücadele böyle devam ettiği sürece, hain PKK terör örgütünün ve diğer terör örgütlerin kökünün kazınacağına

İSTANBUL (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, şu anda terör örgütü PKK ve diğer terör örgütlerine karşı çok üst düzey bir mücadele verildiğini belirterek, "Bu mücadele böyle devam ettiği sürece, hain PKK terör örgütünün ve diğer terör örgütlerin kökünün kazınacağına, yürekten inanıyorum." dedi.

Destici ve beraberindeki partililer, Beşiktaş'taki terör saldırısının yaşandığı yere karanfil bırakarak, terör saldırısını kınadı.

Mustafa Destici, burada yaptığı konuşmada, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Acılarının ve öfkelerinin çok büyük olduğunu söyleyen Destici, şöyle devam etti:

"Birlik, beraberlik içerisinde, terör belasının üstesinden geleceğimize inancım tamdır. PKK terör örgütünü ve onu destekleyen güçleri de lanetliyorum. Bu saldırıyı gerçekleştirmiş olanlar insan olamaz, Müslüman olamaz."

Teröre karşı, iktidar-muhalefet, sağ-sol demeden bir araya geleceklerini ve terörü yok edeceklerini aktaran Destici, "Şu an hain, katil terör örgütüne ve diğer terör örgütlerine karşı, gerçekten çok üst düzey bir mücadele veriliyor. Bu mücadele böyle devam ettiği sürece, hain PKK terör örgütünün ve diğer terör örgütlerin kökünün kazınacağına yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Destici, idam tartışmalarına ilişkin soruya da "FETÖ, PKK ve cinsel suçlarla ilgili idam cezasının getirilmesini savunuyoruz." yanıtını verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :