İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası üyesi bir grup, KOM Şube Müdürlüğünü ziyaret etti

İZMİR (AA) - Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası üyesi bir grup, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Hizmet-İş Sendikası İzmir İl Başkanı Burhanettin Bardak ile Güney Kamu Hastaneleri Birliği adına Celil Çakmak beraberindekilerle, Yeşilyurt'taki KOM Şube Müdürlüğüne gitti.

Grup adına, polislere başsağlığı dileyen ve çiçek veren Bardak, İstanbul'daki terör saldırısının herkesi çok üzdüğünü söyledi. Türk milletinin bunların üstesinden geleceğini belirten Bardak, ''Polisimizin her zaman yanındayız. Kendilerine başsağlığı diliyoruz.'' dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı üyesi bir heyet de İzmir Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, sırasıyla ilçe emniyet müdürlüklerini ziyaret ettiklerini ve başsağlığı dileğinde bulunduklarını belirterek, "Terörü lanetliyoruz. Sonuna kadar emniyet camiasının yanındayız. Onlar bizim kardeşlerimiz, canlarımız. Allah onları bizim başımızdan eksik etmesin. Bu ülkenin gerçek güvenliğinin savunucuları emniyet mensupları ve Türk Silahlı Kuvvetleridir. CHP, emniyet mensupları ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin sonuna kadar yanındadır." diye konuştu.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da CHP heyetine duyarlılıkları için teşekkür ederek, İzmir halkını güvenli bir kentte yaşatmak için çalıştıklarını kaydetti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler