İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

- Kayserispor kafilesi, terör saldırısının olduğu yere çelenk ve karanfil bırakarak, şehitleri andı


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Vodafone Arena yakınlarındaki terör saldırılarında şehit düşenleri andı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 2. haftasında yarın Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Kayseri temsilcisinde futbol şube sorumlusu Ahmet Yıldız, teknik sorumlu Ertuğrul Seçme ve futbolcular, terör saldırısının olduğu, yeni adıyla Şehitler Tepesi'ne gelerek şehit olanlar anısına çelenk ve karanfil bıraktı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"10 Aralık akşamı İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında hain, kalleş terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu şehit olan polis ve vatandaşlarımızı anmak için takımımızla birlikte saldırının yapıldığı alanı ziyaret ettik ve dua edip, karanfil bıraktık. Kalleşlikte sınır tanımayan çapulcu sürüsü terör örgütleri bilmelidir ki, yaptıkları her kalleşlikte bizleri milletçe daha çok yakınlaştırıyor, tek yumruk haline getiriyor. Emellerine ulaşamayacak, milletimizin ve devletimizin kararlılığı karşısında yok olacaktır."

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 2. haftasında yarın saat 20.30'da Beşiktaş ile Kayserispor, Vodafone Arena'da karşılaşacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler