İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:- "Biz bu terörü sıfırlayacağız Allah'ın izniyle. Bizim için artık tek bir şehidimiz bile çok fazla"

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Biz bu terörü sıfırlayacağız Allah'ın izniyle. Bizim için artık tek bir şehidimiz bile çok fazla" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ı ziyaret ederek İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polisler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Hotar, yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının, vatandaş ve iktidarın el birliği içinde terörü bitirme konusunda kararlı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Biz bu terörü sıfırlayacağız Allah'ın izniyle. Bizim için artık tek bir şehidimiz bile çok fazla. Dolayısıyla hepimiz her açıdan üstümüze ne düşüyorsa bu mücadeleyi birlikte yapacağız ve başaracağız.

Devletimizin en tepesindeki cumhurbaşkanımızdan başbakanımıza, bakanlarımız, vekillerimiz ve tüm AK Parti teşkilatlarımızla 79 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşımızın yüreğinin aynı çarptığına inanıyorum. Asıl konuşmamız gereken ülkemizin gelişmişliği, refahı, çocuklarımızın geleceği, uluslararası işler gibi konuların gündemimizde olacağı günler çok yakın."

Hotar, daha sonra partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Buradaki konuşmasında Avrupa ülkelerinin terör örgütü PKK ve uzantılarına karşı tutumunu eleştiren Hotar, "Avrupa ülkelerinin bugün besledikleri, yüz verdikleri, birçok resmi makamlarına dahi girmelerine imkan sağladıkları bu teröristlerin ve onların yandaşlarının, buldukları ilk fırsatta onların ülkelerinde de terör oluşturacaklarından en ufak şüpheleri olmasın. Çünkü bu bilinen evrensel bir gerçektir. Terörün, milleti, dini, dili, ülkesi, değeri, kutsalı, hiçbir şeyi olmaz. Bugün bize gibi görünür ama gelecekte kendilerine döner." diye konuştu.

Hotar, açıklamasının ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığınca İzmir ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hazırlanan erzak kolilerinin araçlara yüklenmesine yardım etti.

İzmir ve 30 ilçesinde belirledikleri ihtiyaç sahibi bin 500 aileye gıda yardımı yapacaklarını aktaran Hotar, Türkiye'de tek bir yoksul kalmayana kadar çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler