İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Antalya'da Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden imam hatip lisesi ve ortakokulu öğrencileri, şehitler ve yaralılar için Kur'an-ı Kerim okudu

ANTALYA (AA) - Kumluca'da Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Kumluca Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Terör saldırısında şehit olan ve yaralanan polisler için Kumluca Emniyet Müdürlüğüne taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunan öğrenciler, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua ettiler.

Ziyaretten dolayı çok duygulandığını ifade eden Kumluca Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve bütünlüğünü hiç kimsenin bozamayacağını söyledi.

Terör örgütü ve yandaşlarının amaçlarının toplumda kaos, korku ve panik yaratmak, insanları ayrıştırmak olduğunu ifade eden Yılmaz, "Türk polisi olarak bizim mücadelemiz bir tek terör mensubu, onun yandaşı ve destekçisi kalmayana kadar sürecek. Bu süreçte sizlerin bize vereceği destek, mücadelemizin başarıya ulaşmasına katkı sağlayacaktır. Sizler böyle zor bir günümüzde bizleri, yalnız bırakmayarak acımızı paylaştınız. Sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de öğrenciler ve okul idarecilerinin önerisiyle, elim olay sonrası manevi destek amacıyla emniyet müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler