İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

BİRKONFED Genel Başkanı Ünsal:- "Türkiye güçlü ve büyük bir ülkedir, teröristlere ve destekçilerine gerekli cevabı vereceğine inanıyorum. Milletçe bir olma, birlik olma zamanıdır"

İSTANBUL (AA) - Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkanı Osman Ünsal, "Türkiye güçlü ve büyük bir ülkedir, teröristlere ve destekçilerine gerekli cevabı vereceğine inanıyorum. Milletçe bir olma, birlik olma zamanıdır.” dedi.

Ünsal, yazılı açıklamasında, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa dileyerek, bu saldırının tek amacının ülkenin birlik ve beraberliğini zedelemek olduğunu ancak bunu amaçlayan hainlerin hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklarını ifade etti.

Menfur saldırının Türkiye'nin huzur ve kardeşliğine yapıldığını vurgulayan Ünsal, "Terörden, kandan ve kargaşadan beslenen hain güruha birlik ve beraberlikle cevap verelim. Onları sevindirmemek için eskisinden daha çok kenetlenelim. Türkiye güçlü ve büyük bir ülkedir, teröristlere ve destekçilerine gerekli cevabı vereceğine inanıyorum. Milletçe bir olma, birlik olma zamanıdır. Bu hain eylemler artık dünyanın önemli bir sorunu haline gelmiştir. Dünya devletlerinin de ortak hareket ederek bu hainlere gereken cevabı vermesi gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

Ünsal, Türk milletinin birlik ve beraberliğini hedef alan bu saldırıyı gerçekleştirenleri ve arkasındaki kirli elleri lanetleyerek, bu saldırının son olmasını ümit ettiğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler