İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:- "Emperyalistler ve piyonları bombalarına güvenmesinler. Karşılarında Türk milletinin bağımsız yaşama iradesi var"- Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan:- "Milli mücadelede olduğu gibi aziz milletimiz bir ve beraber ol

ANKARA (AA) - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili, "Emperyalistler ve piyonları bombalarına güvenmesinler. Karşılarında Türk milletinin bağımsız yaşama iradesi var." değerlendirmesinde bulundu.

Perinçek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'a gönderdiği başsağlığı mesajında, Çevik Kuvvet'in bölücü ve yobaz terörüne karşı savaşta "çelik kuvvet" olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şehit polislerimiz, vatan savaşında ışık oldular. Emperyalistler ve piyonları bombalarına güvenmesinler. Karşılarında Türk milletinin bağımsız yaşama iradesi var. Türk milleti olarak, yüreğimiz askerimizle, polisimizle, köy korucumuzla birlikte çarpıyor. Onlara güveniyoruz. Şehit polislerimize rahmet, ailelerine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz."

- "Ülkemiz bölünmeyecek, devletimiz yıkılmayacak"

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ise terör saldırısını şiddet ve nefretle kınadıklarını belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Terör saldırılarıyla ülkenin birlik ve beraberliğinin hedef alındığını vurgulayan Yazgan, şu ifadeleri kullandı:

"Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi kirli oyunu sahneye koyarlarsa koysunlar bir bütün olan ülkemiz bölünmeyecek, devletimiz yıkılmayacak. Rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı al bayrağımız ilelebet göklerde dalgalanacak. Ezanlarımız susmayacak. Milli mücadelede olduğu gibi aziz milletimiz bir ve beraber olarak kalleş terör örgütlerine, destekçilerine ve işbirlikçilerine en güzel cevabı verecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :