İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Eskişehir Valisi Çelik ve Balıkesir Valisi Yazıcı, saldırıyı kınadı

BURSA (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik ve Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İstanbul'daki terör saldırısını lanetledi.

Vali Çelik, yayımladığı mesajda, milli birlik ve beraberliği bozmaya, kardeşlik bağını zayıflatmaya, devlet vatandaş bütünleşmesini bozmaya yönelik bu tür insanlık dışı terör saldırılarını büyük bir nefretle kınadığını belirtti.

Büyük üzüntü içinde öğrendiği bu elim olayda hayatlarını kaybederek şehit düşen emniyet personeli ve sivil vatandaşlara Allah’tan rahmet, tedavi gören yaralılara acil şifalar dileyen Çelik, kederli ailelerine, yakınlarına ve büyük Türk milletine de metanet temennisinde bulundu.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı da mesajında, bu hain saldırının, ülkenin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

"Bu saldırılar karşısında, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden sağduyumuzu korumalıyız. Ülkemizdeki istikrarın bozulması için çaba gösteren mihrakların eylemleri asla hedefine ulaşamayacaktır. Şunu özellikle belirtmek istiyorum; kimden gelirse gelsin, hangi amaçla yapılırsa yapılsın bu tür hain saldırılar birlik beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Bilinmelidir ki ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan terör eylemlerinde toplumumuz daha çok birbirine kenetlenmektedir. Biz geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak karşı duracağız."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler