İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

Malatya'daki sivil toplum kuruluşları, İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi

MALATYA (AA) - Malatya'daki bazı sivil toplum kuruluşları İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, ülkeye bu acıyı yaşatanların ve ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alanları lanetlediğini belirtti.

Evren, terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyerek,"Birlik ve beraberlik içinde el ele vererek, sanayicisiyle, esnafıyla, ülkenin birliği için lanetli teröre karşı durmalıyız. Vatanın birlik ve beraberliğini hedef alanları gün gelecek, Allah kahredecek. Vatanın bölünmez bütünlüğü daim olacaktır." ifadelerini kullandı.

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platform Başkanı İhsan Akın ise hain, kalleş, aşağılık terör örgütlerine yardım, yataklık yapanları, dış ülkelerin maşalığını, taşeronluğunu yapan haçlı uşaklığına soyunanları, şiddet ve nefretle kınadığını söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet yaralananlara acil şifa, yakınlarına sabırlar dileyen Akın, "Bu ve benzer senaryolar hainlerin ve haçlı zihniyeti taşıyanların, parçalama bölme oyunu olup, her koldan devam etmektedir. Gün sizci, bizci, şucu, bucu, günü zamanı değil. ülkemize, bayrağımıza, ezanımıza Cumhurbaşkanımıza devletimize ve dört mevsim yaşanan, kutsal vatanımıza sahip çıkma, bir beraber olma günü ve zamanıdır." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :