İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş: - "Terörün ülkemizi bölmesine, yaşam tarzımızı değiştirmesine, bizi sindirmesine asla izin vermeyeceğiz"- EİB Koordinatör Başkanı Ünlütürk: - "Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet vazgeçilmezimizdir. Terör

İZMİR (AA) - İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İstanbul'daki terör saldırısına tepki göstererek, "Terörün ülkemizi bölmesine, yaşam tarzımızı değiştirmesine, bizi sindirmesine asla izin vermeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Vodafone Arena Stadyumu yakınında bombalı araçla düzenlenen terör saldırısı nedeniyle yasta olduklarını belirtti.

Milleti büyük üzüntüye boğan alçak saldırının, terörün hain yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu vurgulayan Demirtaş, "Terörün ülkemizi bölmesine, yaşam tarzımızı değiştirmesine, bizi sindirmesine asla izin vermeyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Demirtaş, şehitlere rahmet, millete başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

- "Türkiye 78 milyonuyla birliktedir, bütündür"

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk de saldırıyı lanetlediklerini ifade etti.

Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Ünlütürk, şunları kaydetti:

"Son dönemde artan terör saldırılarını gerçekleştirenler bilmelidirler ki Türkiye 78 milyonuyla birliktedir, bütündür. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet vazgeçilmezimizdir. Terör saldırıları, Türkiye'yi bölme amacına ulaşamayacaktır. Türkiye'nin terörden temizlenmesi için bütün ihracatçılar her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bundan sonra da Türkiye'nin refahı ve gelişmesi için tüm kararlılığımızla ve azmimizle çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler