İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

KARAMAN (AA) - Memur-Sen Karaman İl Temsilcisi Yunus Özdemir, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, terör...

KARAMAN (AA) - Memur-Sen Karaman İl Temsilcisi Yunus Özdemir, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.
Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, terör saldırısında hayatını kaybeden polislere ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediklerini belirtti.
Ülkenin birliğine, milletin huzuruna kast eden terörün kanlı yüzünü bu defa İstanbul’da gösterdiğini ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
"Bu menfur olayı lanetliyoruz. Ülkemizin birliğini, milletimizin beraberliğini bozmak isteyenler, bu toprakları kan gölüne dönüştürmenin çabasında olanlar şunu iyi bilmelidirler ki, bu konuda elde edebilecekleri hiçbir şey olmadığı gibi, sonları hüsran olacaktır. Bu terörist eylemlerin içerideki uzantılarını, işbirlikçilerini, fitne ve fücuru çok iyi biliyoruz. Onlar kendi sonlarına adım adım yaklaşıyorlar. Ülkemizi yıkmak, gelişmemizi sekteye uğratmak için varlıklarını ortaya koyanların iradesini akamete uğratmak için sağduyulu davranmalı, el ele verip birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler