İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

Şehit polis memurlarından Yaşar Özlem, Duha Beker, Emrah Pekdoğan ve Ramazan Kırboğa'nın cenazeleri, memleketlerine gönderildi- Şehit Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü'nün cenazeleri, yarın Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Edirne

İSTANBUL (AA) - Veznecilerdeki terör saldırısında şehit olan polis memurlarından 4'ünün cenazesi, memleketlerine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün Fatih'te Kalenderhane Mahallesi Şehzadebaşı Caddesi üzerinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelini taşıyan otobüsün geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu, 6 polis memurunun şehit olduğu, 5 vatandaşın hayatını kaybettiği, 36 kişinin de yaralandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, şehit polis memurlarından Yaşar Özlem'in cenazesinin Afyonkarahisar'a, Duha Beker'in cenazesinin Yozgat'a, Emrah Pekdoğan'ın cenazesinin Kırıkkale'ye, Ramazan Kırboğa'nın cenazesinin Kayseri'ye Atatürk Havalimanı Askeri Havalimanı'ndan gönderildiği belirtildi.

Şehit Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü'nün cenazelerinin ise yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceği kaydedildi.

Bu arada, şehit cenazelerinin Atatürk Havalimanı'na götürülüşü sırasında, E-5 Karayolu'nda trafik akışı bir süre durduruldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :