İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

Saldırıda şehit olan polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün evinde yas var- Şehidin babası Karagözlü: - "Sahur için gece kalkmış, sabah namazını kılmış, Yasin-i Şerif okuyup görevi için evinden çıkmış. Abdestli, oruçlu ve namazlı bir şekilde şehit oldu, i

İSTANBUL (AA) - Vezneciler'de düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün evinde yas var.

Şehit Karagözlü'nün Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu sokağa, Türk bayrakları asıldı.

Şehidin evinin önünde taziyeleri kabul eden baba Zeki Karagözlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazanın ilk iftarını aile olarak birlikte yaptıklarını söyledi.

Oğlunun yeni evlendiğini anlatan Karagözlü, "Sabah hanımıyla görüştüm. Sahur için gece kalkmış, sabah namazını kılmış, Yasin-i Şerif okuyup görevi için evinden çıkmış. Abdestli, oruçlu ve namazlı bir şekilde şehit oldu, inşallah" dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesinden mezun olan oğlunun çevik kuvvette görev yaptığını dile getiren Karagözlü, şehidin 3 aydır izin yapamadığını ifade etti.

- "20 yıllık bir dostumdu"

Şehidin kardeşi Yasin Hakan Karagözlü de olayın ardından hastaneleri aramaya başladığını ve Adli Tıp Kurumunda kardeşinin şehit olduğu haberini aldıklarını belirtti. Karagözlü, kardeşinin kanının yerde kalmasını istemediğini belirtti.

Şehidin çocukluk arkadaşı Cihat Büyükköse ise "20 yıllık dostumdu. Pırlanta gibi bir çocuktu. Hakka, hukuka, dinine dikkat ederdi. Mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

Karagözlü'nün cenazesinin yarın Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler