İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş: - "Bomba adeta kalbimizde patlamışçasına hep birlikte büyük üzüntü duyarken, daha da kuvvetli bir tepki ile hain terörü kınıyoruz, lanetliyoruz"- EİB Koordinatör Başkanı Ünlütürk: - "Bu terör saldırıları Türkiye’yi bö

İZMİR (AA) - İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İstanbul'da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş yaptığı açıklamada terör saldırısının kendilerini derinden sarstığını vurguladı.

Demirtaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bomba adeta kalbimizde patlamışçasına hep birlikte büyük üzüntü duyarken, daha da kuvvetli bir tepki ile hain terörü kınıyoruz, lanetliyoruz. Terörün ülkemizin her yerinden, doğusundan batısından, kırsalından büyükşehirlerinden temizlenmesi için gereken ne varsa yapılmasını istiyoruz."

EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, yaptığı açıklamada, İstanbul'daki terör saldırısında hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Saldırıyı kınayan Ünlütürk, "Terör saldırılarını gerçekleştirenler bilmelidirler ki, Türkiye 78 milyonuyla birliktedir, bütündür. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet vazgeçilmezimizdir. Bu terör saldırıları Türkiye'yi bölme amacına ulaşamayacaktır." ifadelerini kullandı.

Ünlütürk, ihracatçılar olarak Türkiye'nin terörden temizlenmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirerek, Türkiye’nin refahı ve gelişmesi için tüm kararlılıkları ve azimleriyle çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler