İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Gezer, beraberindeki heyetle Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavileri süren yaralıları ziyaret etti- Gezer:- "Yaralılarımızı yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık

İSTANBUL (AA) - İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Gezer ile beraberindeki heyet, İstanbul'daki terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Gezer ile aralarında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelinin bulunduğu heyet, önce Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Abdülkadir Ünsal ve ekibine teşekkür etmek için başhekimliğe gitti.

Burada Ünsal'a teşekkür edip, çiçek takdiminde bulunan Gezer, aynı zamanda hastanede tedavilerine devam edilen yaralıların sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı.

Ziyaret sırasında konuşan hastane yöneticisi Ünsal, saldırıda yaralananlardan yarısından fazlasının hastanelerine geldiğini belirterek, o geceye ilişkin şunları kaydetti:

"Doktorlarımızdan hemşirelerimize, güvenlik personelinden temizlik personeline, tüm ekibimiz gerçekten canla başla hizmet verdi. İnşallah bir daha olmaz. Gerçekten ekip olarak iyi hizmet verdik ama dediğimiz gibi, bu konuda tecrübe kazandığımızı söylemek bizim için aslında hoş bir şey değil. Keşke bu olay olmasa, biz de bu konuda tecrübe kazanmasaydık diye düşünüyoruz. Yaralılarımızın sağlıklarına kavuşup tekrar vazifelerinin başlarına dönmesi için elimizden geleni yapacağız."

- "O gece bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz"

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Gezer de hastanedeki tüm personelin canla başla çalıştığına şahit olduklarını dile getirerek, "Hepinize teşekkür ediyoruz. Burada yoğun bir çalışma temponuz var biliyoruz. Sizleri meşgul etmek istemiyoruz ama bu mesajı da önemsiyoruz. Biz hepinize, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. O gece bize destek veren İstanbul'un muhtelif hastanelerine teşekkür ediyoruz. Valimizin, Emniyet Müdürümüzün selamlarını, hürmetlerini, kolaylık dileklerini iletiyoruz sizlere." ifadelerini kullandı.

Gezer, basın mensuplarının soruları üzerine de şunları kaydetti:

"Yaralılarımızı yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık çalışanlarına özellikle milletimize de bir mesaj vermeye geldik; bizi yalnız bırakmadılar, acımızı paylaştılar. İlkokul, ortaokul çocukları karakolları ziyaret edip, geçmiş olsun diyorlar. Bu bizim için daha önce çok da karşılaşmadığımız bir tabloydu. Bu milletin ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm milletimize, doktorlarımıza, hemşirelerimize de teşekkür ediyoruz."

Daha sonra yaralıları da ziyaret eden heyet, ardından acil serviste tedavi edilen vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli acil servis başta olmak üzere hastanede görev yapan sağlık personeline karanfil verdi.

Bu arada Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden bazı polis memurları da hastane bahçesine kurulan çadıra gelerek, yaralı yakınlarını ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler