İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi, terör olaylarını kınadı- Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin: "Biz bu topraklar üzerinde huzur ve barış istiyoruz, 79 milyon ortak bir noktada buluşmalıyız"

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Büyükşehir Belediyesinin aralık ayı meclis toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Şehitler için dua edilmesinin ardından söz alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte 2 milyon insanın sorumluluğunu aldıklarını söyledi.

Belediye bütçesinin yarısından fazlasını yatırıma ayırdıkların ifade eden Şahin, "Ancak onlar hendek kazıp işi öz yönetime götürdüler. Özgürlük ortamını ne kadar kötüye kullandıklarını hep birlikte şahit olduk. Terör 50 yıldır canımızı yakıyor. Biz ülkemize huzur ve barış gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

İstanbul'da çevik kuvvet polislerine yönelik terör saldırılarını da kınayan Şahin, Mevlit Kandilinde böyle bir vahşetin yaşanmasının çok üzücü olduğunu vurgulayarak, "Bu dünya hepimize yeter. Biz bu topraklar üzerinde huzur ve barış istiyoruz. 79 milyon ortak bir noktada buluşmalıyız. İnşallah 2017 yılına huzur ve barış içinde gireriz." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :