İstanbul'daki metrobüs kazasında bilanço artıyor! AK Partili belediyeler yolda kalanlar için seferber oldu

İstanbul Avcılar'da iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 99 kişinin yaralandığı kazanın ardından mahsur kalan onbinlerce yolcu için AK Partili belediyeler adeta seferber oldu. Saatlerce yürümek zorunda kalan bazı vatandaşlar ‘İmamoğlu istifa’ dedi

İstanbul Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında saat 18.30 sıralarında iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu trafik kazası meydana gelmişti. Kazada toplam 99 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralıların 50'sinin ambulansla hastaneye sevk edildiği 49'unun ise kendi imkanlarıyla hastaneye giderek ayakta tedavi gördüğü öğrenildi.

İSTANBULLULARIN YARDIMINA İLK BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ KOŞTU

Avcılar’daki metrobüs kazasının ardından ulaşım sorunu yaşayanlar için Başakşehir Belediyesi devreye girdi. Başakşehir Belediyesi’nin servis araçları, metrobüs güzergahı boyunca Beylikdüzü’ne kadar mağdur olan İstanbulluları ücretsiz taşıdı.

Avcılar’da iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada 50’den fazla vatandaş yaralandı. Olayın ardından metrobüs seferleri durunca İstanbulluların ulaşım çilesi başladı. Otobüs ve metrobüs duraklarında ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlar için Başakşehir Belediyesi devreye girdi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun talimatıyla 10 servis aracı bölgeye gönderildi.

BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Başakşehir Belediyesi servis araçları ile metrobüs güzergâhı boyunca İstanbullular Beylikdüzü’ne kadar ücretsiz taşındı. Ring servislerinden yararlanan vatandaşlar, Başakşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. İstanbul’da son zamanlarda sık sık yaşanan kazalar ve ulaşım problemi nedeniyle vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi.

BAŞKAN KARTOĞLU VATANDAŞLARI SOSYAL MEDYADAN RİNG ARAÇLARINA YÖNLENDİRDİ
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ise kaza bölgesine gönderilen araçları sosyal medya aracılığı ile duyurarak vatandaşları servis araçlarına yönlendirdi. Başkan Kartoğlu’u, “Metrobüs kazasının ardından ulaşım sorunu yaşayan hemşehrilerimiz için mesai arkadaşlarımız ring seferlerine başladı. Güzergah boyunca mağdur olan vatandaşlarımız servis araçlarımızdan yararlanabilir. #GeçmişOlsunİstanbul” metni ile duyurdu.

AK PARTİLİ BELEDİYELER SEFERBER OLDU

Avcılar'da iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 99 kişinin yaralandığı kazanın ardından AK Partili belediyeler adeta seferber oldu.

Avcılar'da iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu, 99 kişinin yaralandığı kaza üzerine AK Partili Belediyeler adeta seferber oldu. Kaza nedeniyle metrobüs seferlerinin durması üzerine onbinlerce yolcu yolda mahsur kaldı. Vatandaşların mağduriyetini gidermek için AK Partili ilçe belediyeler bölgeye ivedilikle otobüs sevk etti. AK Partili Fatih, Başakşehir, Beyoğlu, Güngören ve Kağıthane Belediyesi'ne bağlı otobüsler yolcuları gidecekleri yere kadar taşıma hizmeti başlattı. Metrobüs hattı boyunca çift taraflı olmak üzere ring seferler yapılıyor. AK Partili belediye otobüslerinin, metrobüs seferleri normale dönene kadar hizmet vereceği öğrenildi.

METROBÜS SEFERLERİ TEKRAR BAŞLATILDI

Avcılar’da kafa kafaya çarpışan metrobüslerin yoldan kaldırılması ve güzergahtaki yürüyen vatandaşların çıkarılmasının ardından metrobüs seferleri tekrardan başlatıldı.

Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında saat 18.30 sıralarında iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 42 kişi yaralanmıştı. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri durmuş, vatandaşlar ise metrobüs güzergahında yürümeye başlamıştı. Ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından kaza yapan metrobüsler olay yerinden kaldırıldı. Metrobüs güzergahında yürüyen vatandaşların da güzergahtan çıkarılmasıyla birlikte metrobüs seferleri tekrardan başlatıldı.

SAATLERCE METROBÜS YOLUNDA KALAN VATANDAŞLAR “İMAMOĞLU İSTİFA” SLOGANI ATTI

Avcılar’da yaşanan metrobüs kazası nedeniyle saatlerce metrobüs güzergahında yürümek zorunda kalan vatandaşlar, ‘İmamoğlu istifa’ sloganları attı.

Avcılar Şükrübey Metrobüs durağı yakınlarında saat 18.30 sıralarında iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 99 kişi yaralanmıştı. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri durmuş, vatandaşlar ise metrobüs güzergahında yürümüştü. Saatlerce metrobüs güzergahında yürüyen vatandaşlar, kazanın olduğu bölgeden ekiplerin E-5’te trafiği durdurmasının ardından yolun karşısına geçti. Metrobüs güzergahında yürüyen bazı vatandaşların ‘İmamoğlu istifa’ sloganı attığı görüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.