İstanbul'da yeni manzara! Vatandaşlar yine seferber oldu

İstanbul’un yeni normali haline gelen İETT görüntülerine, bir yenisi daha eklendi. Bu sefer yer Bayrampaşa. İETT otobüsü yol çalışmasının bulunduğu bölgede askıda kaldı. Vatandaşların otobüsü salladığı anlar, kameraya yansıdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı olarak toplu taşıma hizmeti veren İETT araçları, sık sık yaşanan arızalar ve bakımsızlık nedeniyle yaşanan sorunlardan dolayı, vatandaşları mağdur ediyor.

İstanbul’un yeni normali haline gelen İETT görüntülerine, bir yenisi daha eklendi. Bu sefer yer Bayrampaşa. İETT otobüsü yol çalışmasının bulunduğu bölgede askıda kaldı.

Aracın ilerlememesi üzerine sürücü inerek vatandaşlardan yardım istedi. Çevrede bulunan vatandaşlar askıda kalan İETT otobüsünü kurtarmak için seferber oldu. Vatandaşlar otobüsün askıda kalan kısmında sallayarak kurtarmaya çalıştı. Yaşanan o ilginç kurtarma anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntüleri çeken vatandaşın, “Evet. Yine bir İETT faciası. Arabayı millet çıkartmaya çalışıyor. Trafik felç” dediği anlar da görüntülere eklendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.