İstanbul'da terör saldırısına tepkiler

İstanbul'da terör saldırısına tepkiler

Türk-Rus Toplumsal Forumunun Rus Kanadı Eşbaşkanı Lyubov Glebova ve beraberindeki heyet, Beşiktaş'ta terör saldırısının yapıldığı Şehitler Tepesi'ni ziyaret ederek çiçek bıraktı

İSTANBUL (AA) - Türk-Rus Toplumsal Forumunun Rus Kanadı Eşbaşkanı Lyubov Glebova, Türk Kanadı Eşbaşkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar ve beraberlerindeki heyet Beşiktaş'ta terör saldırısının yapıldığı Şehitler Tepesi'ni ziyaret etti.

Saldırı bölgesine çiçek bırakılmasının ardından açıklamada bulunan Glebova, "Türk halkının matemini bütün dünya kamuoyu ve insanlık aynı ölçüde paylaşmaktadır. Ülkelerimiz ve halklarımız arasındaki dayanışmanın çok daha güçlenip derinleşeceğini, bölgesel ve dünya barışı için çok önemli bir fonksiyon icra edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Türk Kanadı Eşbaşkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Çonkar ise "Bir anlamda bütün Rus halkını temsilen burada bulunan Sayın Glebova'ya ziyareti ve bizlerin acısını paylaşması vesilesiyle teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum" dedi.

İstanbul'da terör saldırısına tepkiler

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler