İstanbul'da oto hırsızlığı operasyonu

İstanbul'da oto hırsızlığı operasyonu

Çalıntı ve pert kayıtlı araçları belgelerini değiştirerek sattığı iddia edilen 6 şüpheli yakalandı- Şüphelilerden birinin Kartal'daki Anadolu Adliyesinde zabıt katibi olarak çalıştığı, kendisini telefonda savcı olarak tanıtarak çalıntı ve pert kayıtlı ara

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da çalıntı ve pert kayıtlı araçları belgelerini değiştirerek sattığı öne sürülen 6 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalıntı ve pert kayıtlı araçların, belgelerinin değiştirilerek satıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Polis ekipleri, 3 aylık teknik ve fiziki takip sonrası, tespit ettiği 8 adrese 8 Mart'ta eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda E.S. (29), K.İ.S. (36), Y.D. (37), B.Ö. (19), S.Ş. (33) ve M.Ç. (21) gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda, çalıntı olduğu değerlendirilen 16 araç ile bu araçlara ait sahte belgeler, kurusıkı tabanca ve kelepçe ele geçirildi.

Şüphelilerden E.S'nin Kartal'daki Anadolu Adliyesinde zabıt katibi olarak çalıştığı, kendisini telefonda savcı olarak tanıtarak çalıntı ve pert kayıtlı araçların satımını kolaylaştırdığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :