İstanbul’da meydana gelen selden ölümlerle ilgili soruşturma başlatıldı

İstanbul Küçükçekmece ve Başakşehir'de etkili olan sel felaketinde meydana gelen ölüm olaylarıyla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı duyuruldu

İsatanbul'un bir çok ilçesinde şiddetli yağış sebebiyle yollar göle döndü. Yollar göle döndü, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Bodrum ve zemin katlarda yaşayanlar adeta can pazarı yaşarken, Küçükçekmece ve Başakşehir'de iki kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul’da etkili olan yoğun yağış sebebiyle meydana gelen su taşkını olayında 2 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Su taşkını olayından 5 kişi etkilenmiş ve ambulanslarımızla hastanelere nakledilmişlerdir. Her birine acil şifalar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Can kayıplarının ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Küçükçekmece ve Başakşehir'de etkili olan sel felaketinde meydana gelen ölüm olaylarıyla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

3 CUMHURİYET SAVCISI GÖREVLENDİRİLDİ

Bugün akşam saatlerinde başlayan ve Küçükçekmece ile Başakşehir'de etkili olan sel felaketinde meydana gelen ölüm olaylarıyla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilerek soruşturma başlatıldı.

Başsavcılık açıklamasında "Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine de yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.