İstanbul'da ilan reklam vergisi ödeme süresi uzatıldı

İstanbul'da ilan reklam vergisi ödeme süresi uzatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisindeki ana arterlerde bulunan ilan reklamlar için beyan verme ve ödeme süresi 15 Şubat'a kadar uzatıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ilan-reklam vergisinin beyan verme ve ödeme süresinin uzatıldığını duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada, belediye yetkisindeki ana arterlerde bulunan ilan reklamlar için beyan verme ve ödeme süresinin, bir defaya mahsus olmak üzere 15 Şubat 2018 mesai saati bitimine kadar uzatıldığı belirtildi.

Mükelleflerin beyanlarını "www.ibb.istanbul" adresinde yer alan e-beyanname linkinden kolaylıkla verebilecekleri vurgulanan açıklamada, isteyenin belediyenin Bakırköy ek hizmet binasındaki Gelirler Müdürlüğü'ne şahsen başvurarak da işlemlerini yapabilecekleri ifade edildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Beyan edilen verginin ödemesini beyan verildikten 1 gün sonra anlaşmalı olduğumuz bankalardan kimlik veya vergi kimlik numaraları ile veya 'www.ibb.istanbul' adresimizde yer alan e-ödeme linkinden yapılabilecektir. Mükelleflerimiz, İlan Reklam Vergisi ile ilgili bilgileri, İBB Gelirler Müdürlüğü'nün 0212 449 44 48 numaralı telefonundan veya 'www.ibb.istanbul/gelirler' linkinden alabilirler. Mükelleflerimizin e-beyanname sistemimizi kullanmaları, yoğunluktan etkilenmelerini önleyecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :