İstanbul'da gasp operasyonu

İstanbul'da gasp operasyonu

Kar maskesiyle girdiği marketlerde silah tehdidiyle gasp yaptığı iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı- Olaya karıştığı ileri sürülen bir şüpheli de gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Sultanbeyli ve Kağıthane'de silah tehdidiyle marketlerden gasp yaptığı iddiasıyla yakalanan bir kişi tutuklandı, olaya karıştığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Sultanbeyli ve Kağıthane'deki 3 marketten silah tehdidiyle gasp yapılması şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Gasp yapılan 2 market ve gasp girişiminde bulunulan 1 marketin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, olayları kar maskeli kişilerin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Şüphelilerin yakalanması için fiziki takip gerçekleştiren polis ekipleri, şüpheli B.N'yi (20) kullandığı otomobilde yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli B.N'nin "silahlı terör örgütü kurma ve yönetmek", "belgede sahtecilik" ve "görevli memura mukavemet" suçlarından emniyette kaydı bulunduğu öğrenildi.

Ayrıca şüphelilerin marketlerden 22 bin 3 lira gasbettiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli B.N, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan gasp olayına karıştığı ileri sürülen bir şüpheli de gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :