İstanbul'da bu hafta 12 konser, 24 oyun sanatseverlerle buluşacak

İstanbul'da bu hafta 12 konser, 24 oyun sanatseverlerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu hafta İstanbullu sanatseverleri konser, çocuk ve yetişkin oyunlarıyla buluşturacak.Çeşitli kültür...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu hafta İstanbullu sanatseverleri konser, çocuk ve yetişkin oyunlarıyla buluşturacak.

Çeşitli kültür merkezlerinde 12 konser, 12 çocuk ve 12 yetişkin oyunu sahnelenecek, 2 sinema filminin de gösterimi gerçekleştirilecek.

Tenor Hakan Aysev, 16 Kasım Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezinde "Her Telden Her Dilden" temalı konserle müzikseverlerin karşısına çıkacak.

Aynı gün şarkıcı ve söz yazarı Güliz Ayla, Esenler Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'nde, İstanbul Ahenk müzik topluluğu Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezinde, Gamze Canyurt, Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde, İBB Engelliler Müdürlüğünde eğitim alan engelli bireylerin oluşturduğu İSEMX Müzik Grubu ise Güngören Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde konser verecek.

Babazula'nın Yenibosna Dr. Enver Ören Kültür Merkezinde, TRT Ankara Radyosu sanatçısı Emel Taşçıoğlu'nun Şile Kültür Merkezinde, Eda Baba'nın İBB Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezinde sahne alacağı 16 Kasım'da ayrıca, İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür Merkezinde, Serap Ekinci Yaşar Sultanbeyli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde, "Saznağme" başlıklı konseriyle Göksel Baktagir de Başakşehir Kültür Merkezinde müzikseverlerle buluşacak.

- 12 çocuk, 12 yetişkin oyunu sahnelenecek

Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezinde "Kayıp Prenses ile Uç Uç Böceği", Başakşehir Kültür Merkezinde "Noktalama İşaretlerinin Serüvenleri", Bülent Ecevit Kültür Merkezinde "Tabiatın Şarkısı", Cem Karaca Kültür Merkezinde "Hazine Adası", Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde "Oktay Abi ve Kukla Dostları" ile İdris Güllüce Kültür Merkezinde "Çoço, Çiçi ve Odrik" aynı gün minik izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Çocuklar için ayrıca Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezinde "Küçük Prens", Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde "Pakuçi", Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezinde "Sevgi Ormanı", Şile Kültür Merkezinde "Cırcır Böceği Durmadan Öteryus", Yenibosna Dr. Enver Ören Kültür Merkezinde "Arı Maya" ve Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür Merkezinde "Süper Hospi Mikroplara Karşı" oyunları sahnelenecek.

Yetişkinler için "Gözlerinin Ardında Müzikali", "Dünyanın En Güzel Arabistanı", "Binbir Gece Masalları", "Yalan Dolan", "Midas'ın Kulakları", "Mor", "Ocak", "Hayırlara Vesile", "Sarıkamış Beyaz Hüzün", "Bir Kadın Uyanıyor", "Bizim Evde İki Devre" ve "Bavul" oyunları, 17 Kasım'da izleyici karşısına çıkacak.

İBB'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında animasyon sinema filmi "Hızlı ve Tüylü" 21 Kasım'a kadar her gün saat 15.00'te Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi, Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, Şile Kültür Merkezi ve Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezinde gösterilecek.

"Elektrik Savaşları" filmi de aynı mekanlarda 28 Kasım'a kadar her gün saat 18.00'de sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :