İstanbul ve Midyat'taki terör saldırıları

İstanbul ve Midyat'taki terör saldırıları

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, İstanbul Vezneciler ile Mardin Midyat'ta yaşanan terör saldırılarına tepki göstererek, birlik...

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, İstanbul Vezneciler ile Mardin Midyat'ta yaşanan terör saldırılarına tepki göstererek, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.

Çetindağ, yaptığı yazılı açıklamada, saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet yaralılara şifa diledi. Ramazan ayında yapılan bu hain saldırıların Türk milletini derinden üzdüğünü belirten Çetindağ, "Yapılan bombalı saldırıları şiddet ve nefretle kınıyorum. Sivas'ta son yolculuğuna uğurladığımız şehidimiz Salih Bulut'un acısı dinmeden üst üste gelen saldırılar birlik ve beraberliğimizi hedef almaktadır. Dün Midyat’ta yapılan saldırının ardından bölge halkımız ellerine Türk bayraklarımızı alarak bizleri kimsenin bölemeyeceğinin mesajını vermiştir." ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyet Devleti'nin güçlü olduğunu ve bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini aktaran Çetindağ, "Saldırılarda hayatını kaybeden polislerimize, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar, halkımıza ise başsağlığı diliyorum. Ramazan ayı hürmetine Rabbimden hain saldırıların sona ermesini diliyorum." açıklamasında bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler