İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarına tepkiler

İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarına tepkiler

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde toplanan bir grup, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarına tepki gösterdi.İlçe Terminali önünde Gürün Ülkü Ocakları...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde toplanan bir grup, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarına tepki gösterdi.

İlçe Terminali önünde Gürün Ülkü Ocakları Eğitim ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, "Şehide Saygı ve Teröre Lanet" yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ellerinde Türk bayrakları ve dövizler taşıyan gruptakiler, terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı. İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne kadar yürüyen gruptakiler, burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, yürüyüş sonunda yaptığı konuşmada, yaşanan terör saldırılarına tepki göstererek, "Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize yapılan bu kalleşçe saldırıyı lanetliyoruz. Bu vatan hepimizin, bizler birlik ve beraberlik içerisinde olmalı ve vatanımıza sahip çıkmalıyız." dedi.

Terör olaylarına karşı daha radikal kararlar alınması gerektiğini ifade eden Çiftçi, saldırılarda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifa diledi.

MHP Gürün İlçe Başkanı Abdullah Çiftçi ise Türk milletinin yaşadığı coğrafyada her zaman bu tür hain saldırılara maruz kaldığını dile getirerek, Türk milletinin dün olduğu gibi bugün de milli birliğe ve beraberliğe yapılan bu saldırılara karşı duracağını söyledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler