İstanbul Metrosuna Şampiyonlar Ligi ayarı

İstanbul Metrosuna Şampiyonlar Ligi ayarı

Metro İstanbul, UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı için Yenikapı-Hacıosman hattında ek seferler düzenliyor. Galatasaray-Bayern Münih maçı için detaylar haberimizde.

Metro İstanbul, UEFA Şampiyonlar Ligi Maçı İçin Özel Seferlere Başlıyor

İstanbul'da futbol heyecanı yüksek bir seviyeye çıkıyor! Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, futbolseverlerin dört gözle beklediği bir müsabaka olarak öne çıkıyor. Bu büyük karşılaşmanın ardından, Metro İstanbul tarafından alınan özel önlemlerle taraftarların ulaşımı kolaylaştırılacak.

Yenikapı-Hacıosman Hattında Ek Seferler

Metro İstanbul, 24 Ekim Salı günü Galatasaray-Bayern Münih futbol maçı nedeniyle, M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında 17:45-19:30 saatleri arasında özel önlemler alacak. Bu saatlerde, Yenikapı-Hacıosman hattında seferler 7,5 dakika aralıklarla düzenlenecek. Böylece taraftarlar maç öncesinde ve sonrasında rahatça ulaşım sağlayabilecekler.

metro-istanbul-sampiyonlar-ligi-1.jpg

Seyrantepe Aktarmasız Seferler

Maçın bitiminden sonra taraftar yoğunluğunu karşılamak adına, Seyrantepe istasyonundan Yenikapı istasyonuna yönlenecek taraftarlar için de özel düzenlemeler yapıldı. Maç sonrası taraftar yoğunluğu azalana kadar Seyrantepe'den Yenikapı istasyonuna 5 dakika aralıklarla aktarmasız seferler gerçekleştirilecek.

metro-istanbul-sampiyonlar-ligi-2.jpg

Metro İstanbul, futbol tutkunlarının rahat ve hızlı bir şekilde stadyuma ve evlerine dönmeleri için bu özel seferleri düzenlemekle bir kez daha destek oluyor. Maç heyecanıyla dolu bu özel günü sorunsuz bir şekilde geçirmek isteyen taraftarlar için bu önlemler büyük bir kolaylık sağlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.